Football Manager 2024 Orijinal fiyat: ₺1.200,00.Şu andaki fiyat: ₺130,00.
Back to products
Dragons Dogma 2 - Tüm DLC Orijinal fiyat: ₺1.999,00.Şu andaki fiyat: ₺150,00.

Star Wars Outlaws

Star Wars evreninin suç dolu dünyasında bir maceraya atılmak için ucuz Star Wars Outlaws satın al! Heyecan verici açık dünya deneyimini uygun fiyatlarla hemen keşfet.

Platform

Epic Games

Orijinal fiyat: ₺1.749,00.Şu andaki fiyat: ₺400,00.

Stokta yok

Sepette İndirim Kodun 'NTSPAZAR' bu kod ile indirimi yakala.

Oyun Hakkında Bilgiler

Lucasfilm Games ve Ubisoft'tan Efsanevi Bir Açık Dünya Deneyimi

ucuz Star Wars Outlaws satin al, Lucasfilm Games ve Ubisoft işbirliğiyle geliştirilen, Star Wars evreninde geçen heyecan verici bir açık dünya oyunudur. Bu oyun, oyuncuları galaksinin karanlık köşelerinde geçen suç dolu bir maceraya davet ediyor. ucuz Star Wars Outlaws satin al

ucuz Star Wars Outlaws

Hikaye ve Oynanış

Star Wars Outlaws, Galaktik İmparatorluk döneminde, suçluların, kaçakçıların ve ödül avcılarının hüküm sürdüğü bir dünyada geçiyor. Oyuncular, kendi yollarını çizerek hayatta kalmaya ve yükselmeye çalışan yeni bir kahramanın rolünü üstleniyor. Görevler arasında gizli operasyonlar, tehlikeli soygunlar ve yoğun çatışmalar yer alıyor.

Oyunun geniş açık dünyası, Star Wars evreninin ikonik gezegenlerini ve mekanlarını keşfetmenize olanak tanır. Uzay geminizi kişiselleştirin, farklı gezegenlere yolculuk yapın ve galaksinin dört bir yanındaki tehlikeli görevlerde yeteneklerinizi sergileyin.

GARANTİ

Bizden satın alacağınız tüm oyunlarda olduğu gibi bu oyunda da garantimiz mevcut. Bizden Ucuz Oyun Satın Aldığınız zaman size yollayacağımız oyunlar sitemizdeki profilinizde sonsuza kadar bekler dilediğiniz zaman profilinizde siparişlerim bölümünden oyununuza ulaşabilirsiniz.

ucuz Star Wars Outlaws satin al

MÜŞTERİ YORUMLARI

0 değerlendirme
0
0
0
0
0

Değerlendirmeler

Clear filters

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.