Ucuz Squad Satin Al
Ucuz Squad Satin Al Orijinal fiyat: ₺854,00.Şu andaki fiyat: ₺550,00.
Back to products
Ucuz Remnant 2 - Deluxe Edition Satin Al
Remnant 2 - Deluxe Edition Orijinal fiyat: ₺2.054,00.Şu andaki fiyat: ₺975,00.

The Anacrusis

Ucuz The Anacrusis Satin Al | En İyi Fiyat Garantisi. Ucuz The Anacrusis Satin Al‘yi en uygun fiyatlarla satın almak mı istiyorsunuz? Hemen web sitemizi ziyaret edin ve en iyi fiyat garantisiyle bu heyecan verici oyun deneyimini yaşayın. Kaçırmayın!

Steam Key Etkinleştirme: Steam hesabınıza giriş yapın ve üst menüde oyunlar butonuna tıklayın daha sonra Steam’de  Ürünü Etkinleştir seçeneğini seç ve bizden satın aldığınız keyi oraya yapıştır ve oyununu indirmeye başla hepsi bu kadar.


Ucuz Oyun Satın Al

Steam Fiyatı: $5.79

Brand

PC , Steam

Teslimat

Steam Key Olarak Teslim Edilir

Orijinal fiyat: ₺198,00.Şu andaki fiyat: ₺100,00.

Sepette İndirim Kodun 'NTSPAZAR' bu kod ile indirimi yakala.

Oyun Hakkında Bilgiler

Ucuz The Anacrusis Satin Al | En İyi Fiyat Garantisi

Ucuz The Anacrusis Satin Al'yi en uygun fiyatlarla satın almak mı istiyorsunuz? Hemen web sitemizi ziyaret edin ve en iyi fiyat garantisiyle bu heyecan verici oyun deneyimini yaşayın. Kaçırmayın!

The Anacrusis satin al

Oyun Hakkında Genel Bilgiler

The Anacrusis: Bilim kurgu temalı kooperatif birinci şahıs nişancı oyunudur. 1970'ler tarzı retrofuturistik bir uzay gemisinde geçen oyun, 4 oyuncuya kadar destekleyen bir hayatta kalma deneyimi sunar. Uzaylı yaratık sürülerine karşı savaşırken, geniş bir silah yelpazesi, yetenekler ve stratejik takım oyunu ile ilerleyin. Yapay zeka "Director" her oyunu farklı ve zorlu hale getirir, böylece her oynayışta yeni deneyimler yaşarsınız. Hem arkadaşlarınızla hem de tek başınıza eğlenceli ve dinamik bir savaş atmosferi sizi bekliyor.

GARANTİ

Bizden satın alacağınız tüm oyunlarda olduğu gibi bu oyunda da garantimiz mevcut. Bizden Ucuz Oyun Satın Aldığınız zaman size yollayacağımız oyunlar sitemizdeki profilinizde sonsuza kadar bekler dilediğiniz zaman profilinizde siparişlerim bölümünden oyununuza ulaşabilirsiniz.

ucuz The Anacrusis satin al

MÜŞTERİ YORUMLARI

0 değerlendirme
0
0
0
0
0

Değerlendirmeler

Clear filters

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.