Ucuz Remnant 2 - Deluxe Edition Satin Al
Remnant 2 - Deluxe Edition Orijinal fiyat: ₺2.054,00.Şu andaki fiyat: ₺975,00.
Back to products
Monster Hunter Wilds
Monster Hunter Wilds Orijinal fiyat: ₺1.801,00.Şu andaki fiyat: ₺0,00.

BATTLEFIELD 5

Ucuz Battlefield 5 Satın Al | En İyi Fiyat Garantisi. Ucuz Battlefield 5 Satın Al‘yi en uygun fiyatlarla satın almak mı istiyorsunuz? Hemen web sitemizi ziyaret edin ve en iyi fiyat garantisiyle bu heyecan verici oyun deneyimini yaşayın. Kaçırmayın!

 

Origin key Etkinleştirme:

  • Bilgisayarında Origin uygulamasını aç ve kullanıcı adı ve şifren ile giriş yap.
  • Uygulamanın sol üst köşesinde bulunan Origin menüsüne tıkla.
  • Açılan menüde Redeem Product Code (Ürün Kodu Kullan) seçeneğine tıkla ve kodu yapıştır.
  • Oyun kütüphanene eklenen oyunu bul, ardından indirip kurmak için oyunun üzerine tıklayarak işlemi başlat.


Ucuz Oyun Satın Al

Steam Fiyatı: $49.99

Platform

Origin

Teslimat

Origin Key Olarak Teslim Edilir

Orijinal fiyat: ₺1.714,00.Şu andaki fiyat: ₺600,00.

Sepette İndirim Kodun 'NTSPAZAR' bu kod ile indirimi yakala.

Oyun Hakkında Bilgiler

Hikaye ve Oynanış

"Battlefield 5, II. Dünya Savaşı'nın çarpıcı atmosferinde geçen aksiyon dolu bir FPS oyunudur. Eşsiz çok oyunculu modları, gerçekçi savaş mekanikleri ve nefes kesen görselleriyle Battlefield 5, destansı savaş deneyimini yaşamanızı sağlar. Hemen indirin ve savaşın heyecanını keşfedin!"

Battlefield 5, hem geniş kapsamlı çok oyunculu modlarıyla, hem de tek oyunculu hikaye moduyla dikkat çeker. Savaş Hikayeleri adlı modda, farklı cephelerde geçen kişisel hikayelere tanık olurken, çok oyunculu modlarda takım tabanlı savaşlarda yer alabilirsiniz. Oyunun dinamik savaş alanları, yıkılabilir ortamları ve gerçekçi fizik motoru, her çatışmayı heyecan dolu ve sürükleyici kılar.

Taktiksel derinlik sunan oynanış mekaniği, özelleştirilebilir araçlar ve silahlarla daha da zenginleşiyor. Ayrıca, Battlefield 5'in Grand Operations, Conquest ve Breakthrough gibi modları, savaş alanında strateji ve takım çalışmasının önemini ön plana çıkarıyor.

II. Dünya Savaşı atmosferini en ince detayına kadar yaşatan Battlefield 5, görsel zenginliği ve etkileyici ses tasarımıyla sizi savaşın ortasına çeker. Düşman hattının gerisinde hayatta kalmak, bölgenizi savunmak ve zafer için savaşmak için hazır olun!"

GARANTİ

Bizden satın alacağınız tüm oyunlarda olduğu gibi bu oyunda da garantimiz mevcut. Bizden Ucuz Oyun Satın Aldığınız zaman size yollayacağımız oyunlar sitemizdeki profilinizde sonsuza kadar bekler dilediğiniz zaman profilinizde siparişlerim bölümünden oyununuza ulaşabilirsiniz.

BATTLEFIELD 5

MÜŞTERİ YORUMLARI

0 değerlendirme
0
0
0
0
0

Değerlendirmeler

Clear filters

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.