Ucuz STALKER 2 Heart of Chornobyl Satin Al
STALKER 2 Heart of Chornobyl Orijinal fiyat: ₺1.475,00.Şu andaki fiyat: ₺0,00.
Back to products
ucuz-gta-5-satin-al.
GTA 5 Premium Satın Al Orijinal fiyat: ₺1.024,00.Şu andaki fiyat: ₺600,00.

Dead Island 2

Ucuz Dead Island 2 satın alarak zombi kıyametinde hayatta kalma mücadelesine katılın. Kaliforniya’da heyecan verici maceralar sizi bekliyor!

Platform

Epic Games

Orijinal fiyat: ₺748,00.Şu andaki fiyat: ₺150,00.

Sepette İndirim Kodun 'NTSPAZAR' bu kod ile indirimi yakala.

Oyun Hakkında Bilgiler

Ucuz Dead Island 2 Satın Al: Zombilerle Dolup Taşan Bir Cennet

Dead Island 2, Techland tarafından geliştirilen ve Deep Silver tarafından yayımlanan popüler zombi aksiyon RPG serisinin son oyunudur. Oyuncular, zombi salgınıyla harap olmuş Kaliforniya'da hayatta kalmaya çalışırken, heyecan verici dövüşler ve zengin bir açık dünya deneyimi yaşarlar. Ucuz Dead Island 2 hesaplarıyla bu adrenalin dolu dünyaya hızlı ve uygun fiyatlarla katılabilirsiniz.

Hikaye ve Oynanış

Dead Island 2, oyuncuları Kaliforniya'nın farklı bölgelerinde geçen bir zombi kıyametinin ortasına atıyor. Oyuncular, çeşitli karakterlerden birini seçerek hayatta kalmak için mücadele ederken, hem zombilere karşı savaşıyor hem de kaynak topluyorlar. Oyunun kooperatif modu sayesinde arkadaşlarınızla birlikte bu maceraya katılabilir ve zombilere karşı güçlerinizi birleştirebilirsiniz.

GARANTİ

Bizden satın alacağınız tüm oyunlarda olduğu gibi bu oyunda da garantimiz mevcut. Bizden Ucuz Oyun Satın Aldığınız zaman size yollayacağımız oyunlar sitemizdeki profilinizde sonsuza kadar bekler dilediğiniz zaman profilinizde siparişlerim bölümünden oyununuza ulaşabilirsiniz.

MÜŞTERİ YORUMLARI

0 değerlendirme
0
0
0
0
0

Değerlendirmeler

Clear filters

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.